Wie is Jos:

 

Jos, startte zijn loopbaan in 1977 bij het bedrijf van zijn vader. Als jonge monteur doorliep hij stap voor stap tevens met vallen en opstaan iedere afdeling van het bedrijf.

Door de jaren heeft hij ook een management opleiding gevolgd .

De opleidingen werden voltooid bij: De baak, Small Business School Rotterdam en de Nyenrode business University.

Door middel van de gevolgde opleidingen en werkervaring vormde hij de ondernemerschap.

 

TiB Beemster elektrotechniek:

Nadat hij het roer definitief overnam, bouwde hij TiB Beemster Elektrotechniek verder uit tot een begrip in Noord-Holland en ver daarbuiten.

Dit installatiebedrijf was actief in de bouw en bediende onder meer: bedrijfsgebouwen, kantoren, scholen en (semi)overheidsinstanties.

Met als kroon op zijn werk de volledige elektrotechnische installaties van het Ziggo Dome .

 

Ook was TiB Beemster Elektrotechniek een bekend gezicht als systemintegrator in de industriële sector voor verwerking van grondstoffen, recycling installaties, interne transportsystemen in kassen en procesautomatisering van gemalen en sluizen.

 

In de agrarische industrie voorzag deze specialist kassen en bloembollen bedrijven van klimaat gestuurde (in eigen huis ontwikkelde) procescomputers en elektrotechnische installaties. Met zijn klanten bracht ze deze kennis ver over de landsgrenzen heen.

 

Beemster Trading:

Jos was van 1999 tot 2015 was Beemster Trading B.V. een onderdeel van zijn Holding.

Deze handelsmaatschappij richtte zich voornamelijk op import en export van apparatuur voor de tuinbouw onder glas.

De verantwoordelijkheid voor de contacten met leveranciers, sales & marketing, het opzetten en onderhouden van dealernetwerken, innovatie van product en de organisatie vielen onder de functie.

 

Creatief en ongeremd denker:

Met de combinatie van zijn creatieve brein en de gave om ongeremd te kunnen denken, heeft hij al menig complex probleem tot een eenvoudige oplossing gebracht.

Jos, vertaalt zijn kennis en ervaring tegenwoordig in Eliq.

Eveneens toont hij zijn kracht en expertise enerzijds in een bedrijfsmatige, efficiënte aanpak als sparringpartner en adviseur.

Verder brengt hij deze aan de man met zijn goede “neus” voor innovatieve producten binnen de technologie, die hij tijdens zijn zoektochten door heel Europa ontdekt.

 

Netwerk van partners:

Door de vele samenwerkingsverbanden, waarvan hij er zelfs 1 heeft opgericht, is een netwerk van gedegen partners en specialisten ontstaan waarmee elk onderdeel van bedrijfsvoering, onderneming, Bovengenoemde zijn al gedurende lange tijd partners en adviseurs van Jos.

 

Bestuurlijke ervaringen:

Ook op bestuurlijk niveau stond hij zijn mannetje, 17 jaar bestuurslid op alle niveaus van de lokale bedrijfskring en voor deze kring ook nog voorzitter van het Park management geweest.

 

Oprichter en bestuurslid van ElektroNed een samenwerking verband van ca 40 E-installatie bedrijven in NL.

 

Bestuurslid van Uneto-VNI UCI commissie voor de informatisering van E-branche en ETIM elektrotechnische informatie model heeft hij zijn bijdrage geleverd aan de ontwikkeling het centraal artikel bestand het huidige 2BA van de automatisering binnen de E-Installatie branche.

Onze klanten